fbpx

Management

Förändring, effektivisering, ökad lönsamhet eller sugen på nya marknader eller målgrupper? Du har hamnat rätt, det här är vår Managementavdelning.

Här har vi samlat väl utvalda proffs med olika spetskompetens. Vissa med förmågan att se utanför ramarna och andra med egenskaper inom ekonomistyrning och att kunna gräva där man står. Våra team sätts ihop handplockade för varje enskilt uppdrag, vissa från näringslivet för att gemensamt skapa starkare kraft att genomföra. Du som företagare, chef, VD eller projektledare kliver in med en eller flera beslutsfrågor som får ett nytt liv hos oss. Vi utför alltid uppdrag i projekt och innan vi sätter igång så får du en tydlig bild av hur strategin ser ut och till vilket pris. Har du redan en Budget för uppdraget så kan vi utgå från den.

Digitalisering

- Om vi kunde möta våra kunder i den digitala världen så som vi gjort fysiskt i alla år? Ja - det är möjligt. Med en tydlig digital profil och strategi för nya kundmöten, kontraktsskrivning, återkoppling och nya digitala flöden kan du faktiskt till och med höja kundnöjdheten utan att fysiskt träffas. Våra experter kikar individuellt på er verksamhet och tar fram en strategi för en digitalisering som kommer göra er verksamhet oberoende av det fysiska handslaget och visitkortet.

Lönsamhet

- Ibland blir det inte som man har tänkt sig. Sprack budgeten som skulle ha gjorts för tre år sedan eller har omvärldens förändringar kapat marknader som var företagets trygga plattform? Våra konsulter är proffs och ser gärna över hur din verksamhet kan få tillbaka eller uppnå Lönsamhet.

Konceptdesign

- Varumärket är företagets tysta ambassadör. Med ett tydligt koncept kan du förmedla och kommunicera rätt saker till rätt målgrupp. Våra designers och marknadsexperter kan hjälpa er att forma en tydlig konceptdesign och även kommunicera den i rätt kanaler för att nå rätt målgrupp. Vi hjälper till i 1 eller flera steg beroende på behov.

Hållbarhet

- Med rätt ögon kan vi hjälpa er att axla upp, effektivisera och skapa hållbara affärer. Beroende på bransch så kan vi kliva in i er verksamhet och plocka nyckeltal som är betydande för verksamhetens logistik och hållbarhet och bidra med effektivare flöden och kontraster.

Miljöarbete

- Världen förändras och vi måste hänga med. Våra konsulter inom miljö kliver in i er verksamhet och hjälper er att sätta miljömål, utforma Policys och sedan arbeta fram hållbara strategier för framtiden. Det är aldrig för sent att påbörja ett miljöarbete om så i en del som i hela sin verksamhet.

i Mål

- Sätter ni mål men kommer aldrig i mål? Med oss vid er sida kan vi coacha er in i hållbara strategier för att faktiskt nå och fira era mål. Vi lägger upp en strategi för uppföljning och stöttar er att komma framåt för att inom utsatt tid faktiskt nå era mål om så på 1, 3 eller 5 år. Vi erbjuder hela paket där teambuilding, coachning och kick off ingår så att ni kan fokusera på att vara nära era medarbetare medans vi paketerar, strukturerar och styr upp festen där ni firar att ni nu nått er mål!

Quote

De tjänster och service som Recma bistår med är ovärderliga för mitt företag. Jag är så glad att jag hittat dom att växa tillsammans med.

Hemsida

Saga Mariah Sandberg

Ägare Studio Mossa AB

Quote

Med Recma som affärspartner har jag kunnat fokusera på mitt ledarskap och att driva mina verksamheter framåt.

Hemsida

Anette Berg

Ägare/VD Vivaldi AB

Quote

Passar oss perfekt som är ett växande producerande bolag, så nöjd med deras tjänster.

Hemsida

Theresia Dibinger

Ägare Beautistery(Nóttnuit)

Quote

Duktiga med härlig känsla och förståelse för helheten!

Hemsida

Sanna Danell

VD Bogleboo och Attire Software

Quote

Bra samarbetspartner sedan flera år – kan rekommenderas!

Pia Hedberg

Ägare Zidyllen AB (Café Notholmen)

Quote

Smidiga och hjälpsamma!

Hemsida

John Kirsh

Ägare Kirsh och Dereka arkitekter AB

Lått oss mötas om så i molnet

Kontakta oss idag

Så bokar vi in ett förutsättningslöst möte där vi berättar mer om oss och vad vi kan erbjuda er. Vill ni nå oss direkt så är ni alltid välkomna att ringa 08-715 07 76