Om oss

Vår vision - företagarens högra hand

Vi startade Recma med en vision om att bli företagarens högra hand. Att vara det ledande konsultföretaget inom administration och att leverera tjänster och produkter med ett unikt personligt engagemang. Vi ska uppfattas som flexibla, enkla att ringa till, komma förbi och ta en kopp kaffe eller maila oavsett vad frågan gäller. Vår målsättning är att kunna erbjuda kunderna de administrativa tjänster som behövs på företagets huvudkontor. Vi ska garantera engagemang, kompetens och kvalité inom vårt område till 100% . Vi strävar efter långsiktiga samarbeten där vi får följa företagets och företagarens utveckling. 

Vi vet att det finns så många företag som jobbar inom redovisning, marknadsföring och affärsutveckling, men det finns ingen som har specialister på alla områden i samma verksamhet, förutom vi. Vi är det enda externa huvudkontoret med allt som administration kan innefatta, under ett och samma tak – ett samtal bort

 

 

Starkare tillsammans 

Recma grundades av oss, två entreprenörsdöttrar. Redan som små lekta vi affär och hade en dröm om att bli som våra föräldrar, företagare. Annica fick in kunder till affären och Cecilia tog betalt. Vi har olika personligheter men ändå alltid haft samma värderingar vilket har gjort att vi är ett klockrent team som kompletterar varandra. Entreprenörsandan i oss har funnits där sen barnsben och vi båda har alltid varit involverade och intresserade av företagandet. Vi gick tillsammans utbildnmingen som marknadsekonomer där vi förstod helheten. Sedan dess har vi granskat verksamheter i olika branscher och sett att man ofta lägger allt för mycket tid och kostnader på adminstration. Vilket har lett till att företagare tappar fokus på att leda verksamheten framåt. Vi såg där vår affärsmöjlighet att hjälpa företgaren med all adminstration som tillexempel att sköta bokföringen till att få till en effektfull företagspresentation.