Background

Om oss

Ditt externa huvudkontor

Med allt som administration kan innerfatta, under ett och samma tak – ett samtal bort

En vision

Vi startade Recma med en vision om att bli det ledande konsultföretaget inom administration och att leverera med ett unikt personligt engagemang och få bli Företagarens högra hand. Vi ska uppfattas som flexibla, enkla att ringa till, komma förbi och ta en kopp kaffe eller maila oavsett vad frågan gäller. Vår målsättning är att kunna erbjuda kunderna alla de administrativa tjänster som behövs. Vi ska alltid garantera engagemang, kompetens och kvalité inom vårt område. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten där vi får följa företagets och företagarens utveckling.

Starkare tillsammans

Recma grundades av oss, två entreprenörsdöttrar. Redan som små lekta vi affär och hade en dröm om att bli som våra föräldrar, företagare. Annica fick in kunder till affären och Cecilia tog betalt. Vi har olika personligheter men ändå alltid haft samma värderingar vilket har gjort att vi är ett klockrent team som kompletterar varandra. Entreprenörsandan i oss har funnits där sen barnsben och vi båda har alltid varit involverade och intresserade av företagandet. Vi gick tillsammans utbildnmingen som marknadsekonomer där vi förstod helheten. Sedan dess har vi granskat verksamheter i olika branscher och sett att man ofta lägger allt för mycket tid och kostnader på adminstration. Vilket har lett till att företagare tappar fokus på att leda verksamheten framåt. Vi såg där vår affärsmöjlighet att hjälpa företgaren med all adminstration som tillexempel att sköta bokföringen till att få till en effektfull företagspresentation.

Våga sikta högre

Vår vision är att bli det ledande konsultföretaget inom administration och att leverera med ett unikt personligt engagemang och få bli Företagarens högra hand. Idag har vi ett tiotal kunder som vi växer med och vi älskar det vi gör.

Systrarna Berg