fbpx

Bokföring i Nacka

Bokföring

Vår drivkraft är företagens framgång och rekommendationer är vår strategi för tillväxt.

Vi tror att om företagare växer, växer företag

Vad är bokföring?
Bokföring är det praktiska arbetet med att löpande registrera olika händelser, t ex inköp och försäljning på olika konton. Det är ett system för att ordna och behandla ekonomiska händelser (affärshändelser) i ett företag.

När du bokför ordnar du dina affärshändelser som kvitton, fakturor och andra underlag för att registrera och redovisa dem i registreringsordning (grundbok) och systematisk ordning (huvudbok).

Våra fördelar

  • Förenklar företagarens vardag
  • Effektiva- och digitala lösningar
  • Kvalificerade redovisningskonsulter
  • Rådgivning där ingen fråga är för dum
  • Hjälp att fatta rätt beslut framåt
  • Alltid tillgängliga

Lite mer om oss på Recma

Read more arrow

Välkommen till Recma, din pålitliga Redovisningsbyrå i Nacka och dess omnejd. Vi förstår att en effektiv och korrekt bokföring utgör grunden för ett framgångsrikt företagande. Därför är vi här för att avlasta dig från den administrativa bördan och låta dig fokusera på att driva din verksamhet framåt.

Vårt dedikerade team av erfarna redovisningsspecialister i Nacka är här för att erbjuda skräddarsydda bokföringstjänster som passar just dina behov och din verksamhets storlek. Vi tar hand om allt från löpande bokföring och fakturahantering till momsredovisning och årsbokslut, så att du kan vara trygg i vetskapen att din ekonomi är i säkra händer.

Med vår expertis och noggrannhet ser vi till att din bokföring följer gällande lagar och regler, vilket minimerar risken för fel och oegentligheter. Vi använder även moderna digitala verktyg för att effektivisera processen och göra din bokföring så smidig och enkel som möjligt.

Oavsett om du driver ett nystartat företag eller en etablerad verksamhet, kan du lita på Recma för professionell och pålitlig bokföring, vi är din bokföringsbyrå i Nacka. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att optimera din ekonomi och frigöra tid för det som verkligen betyder mest – att driva ditt företag framåt.

Vad kan vi mer erbjuda?

Att lyckas och bygga hållbara och lönsamma företag är något vi strävar efter hos våra kunder. Via vår managementtjänst kan vi gå in i verksamheten mer djupgående och hjälpa till med olika beslutssituationer. Vi kan sätta upp nya affärssystem, nya rutiner och se över affärsprocesser för att du ska nå dina mål och kanske våga satsa ännu högre.

Management
Quote

De tjänster och service som Recma bistår med är ovärderliga för mitt företag. Jag är så glad att jag hittat dom att växa tillsammans med.

Hemsida

Saga Mariah Sandberg

Ägare Studio Mossa AB

Quote

Med Recma som affärspartner har jag kunnat fokusera på mitt ledarskap och att driva mina verksamheter framåt.

Hemsida

Anette Berg

Ägare/VD Vivaldi AB

Quote

Passar oss perfekt som är ett växande producerande bolag, så nöjd med deras tjänster.

Hemsida

Theresia Dibinger

Ägare Beautistery(Nóttnuit)

Quote

Duktiga med härlig känsla och förståelse för helheten!

Hemsida

Sanna Danell

VD Bogleboo och Attire Software

Quote

Bra samarbetspartner sedan flera år – kan rekommenderas!

Pia Hedberg

Ägare Zidyllen AB (Café Notholmen)

Quote

Smidiga och hjälpsamma!

Hemsida

John Kirsh

Ägare Kirsh och Dereka arkitekter AB

Lått oss mötas om så i molnet

Kontakta oss idag

Så bokar vi in ett förutsättningslöst möte där vi berättar mer om oss och vad vi kan erbjuda er. Vill ni nå oss direkt så är ni alltid välkomna att ringa 08-715 07 76