Jobba med oss

Vi söker en redovisningskonsult på heltid

Vad sägs om att arbeta i ett kontor med ett Naturreservat runt hörnet och Yasuragi 5 minuter bort?

 

Recma är ett modernt företag inom redovisning, marknadsföring och affärsutveckling. Hos oss är alla med och utvecklar, både med värdefulla tjänster för våra kunder men också för att ha en fantastisk arbetsplats med mycket glädje och personlig utveckling. Vårt kontor finns centralt i Nacka med naturreservat runt hörnet. Vi är måna om våra anställda och tycker det är viktigt att skapa en bra balans mellan jobb och privatliv. Och erbjuder därför flexibla arbetstider för att få livspusslet att fungera.

Frukostmöte på måndagar?

Frihet & flexibilitet

För oss är det mycket viktigt att skapa en bra balans mellan jobb och privatliv. Recma erbjuder flexibla arbetstider, och vi ställer upp och hjälper varandra när det behövs. Allt för att få livspusslet att fungera.

Serviceanda

Eftersom vi jobbar nära våra kunder är det positivt om du har ett intresse för att lära dig mer om företagande och entreprenörskap för att kunna agera bollplank till dem inom företagsekonomi.

Erfarenhet

Har minst 2 års erfarenhet av motsvarande arbete på redovisningsbyrå eller liknande. Som person är du driven och social. Du är kommunikativ och anpassningsbar samtidigt som du är noggrann och mån om att göra rätt från början. Du är effektiv och gillar att få saker och ting gjorda. Struktur och organisation är viktigt för dig och service ligger dig varmt om hjärtat.

Vem är du?

Vi söker en ambitiös person som vill utvecklas som redovisningskonsult och rådgivare och vara med och bygga bolaget med oss. Rollen som redovisningskonsult innebär att du har ett stort ansvar inom våra redovisningsuppdrag och där vi gärna ser att du utvecklas som rådgivare för att bidra till ökad framgång för våra kunder. I arbetsuppgifterna ingår uppsättande av och arbete med våra digitala redovisningsprocesser, rapportering till kunder och upprättande av bokslut och årsredovisning. På Recma får du en personlig utvecklingsplan utifrån vad du tycker är kul och vill förbättras.

Personliga egenskaper

Du är ambitiös och vill utvecklas personligt samtidigt som du gärna bidrar till att stärka dina kollegors kunskap och förmågor. På Recma är alla med och utvecklar företaget tillsammans om så även med våra företagare för att skapa en fantastisk arbetsplats med mycket glädje, stor personlig utveckling och värdefulla tjänster till våra kunder. 

I arbetsuppgifterna ingår;

Löpande bokföring, inklusive avstämningar av bankkonton och skattekonto
Kundreskontra och avstämningar av kundfordringar
Leverantörsreskontran och avstämningar av leverantörsskulder
Kontinuerlig kundvård
Skattedeklaration för löner och moms

Deklaration för periodisk sammanställning
Kontrolluppgifter, räntor, utdelningar
Avstämningar av övriga balanskonton
Periodiseringar, avskrivningar, semesterlöneskuld, löneskatt
Löpande rapportering till kund
Uppföljning av preliminär F-skatt