Background

Page

Marknadsföring

Vi hjälper företag med sin marknadsföring. Du kanske redan har varit verksam i några år eller så är du precis nystartad. Oavsett vad ditt företag har för förutsättningar så hjälper vi dig att få en klarare bild av vad ditt företag erbjuder och därmed öka din försäljning genom marknadsföring. Det finns många kanaler att välja mellan och vi hjälper dig att lägga upp en marknadsplan och tar fram precis vad din verksamhet behöver för att synas. Vid ett första möte med oss går vi igenom din verksamhet och ser vilka möjligheter det finns för att utveckla. Ibland är det bara detta möte du behöver där vi bollar idéer och du får en klarare bild av din verksamhet eller så vill du utvecklas mer och då hjälper vi dig att se över vad du har idag och vad som fattas

Grafisk indentitet

grafisk profilering

grafisk formgivning

grafisk kommunikation

- Sedan 2016 -

Det är din resa

vilka vi är

Recma är ett externt huvudkontor som erbjuder företag tjänster inom redovisning, marknadsföring och affärsutveckling,- allt under ett och samma tak.

varför vi finns

 Recma är resultatet av en idé om att låta företagare, entreprenörer och kreatörer fokusera på rätt saker för att bygga hållbara och lönsamma verksamheter i världen.

vem är du

Du är företagare eller blivande företagare med många bollar i luften, höga visioner och starka affärsideer men med alldeles för lite tid.

hur det börjar

Allt börjar med ett förutsättningslöst möte över en kopp kaffe. Välkommen