Background

Bildekor

Att kommunicera reklam på fordon är ett effektivt sätt att nå ut till en ny och befintlig marknad. Vad du sätter på ditt fordon spelar roll och vi vet att det krävs ett öga för design för att skapa en snygg reklam på fordon. Vi har designat åt maffiga Lastbilar, trailers, flak och slimmade lyxfordon och har ett öga för vad för intryck som kan kommuniceras genom folieval, färg och form. 

Från Design och idé till montering. Permanenta eller lätt häftande. Magnetdekaler, laminerade bilder, texter och logotyper. Oracal, Hexis, 3M, Avery, imageperfect är några av dom folierna som vi arbetar med. Allt för att hitta just eran nyans och behov. Vi monterar på plats i Västberga Ind. område, alternativt hos partners i nacka. Ibland kan det vara svårt att vara utan bil under arbetstid , då bokar vi en foliering under helgen eller eftermiddagen.

Varför anlita en designer från recma och inte gå direkt till folieringsfirman?

svaret är enkelt, vi tar det från början,- vi är designers som hjälper dig ta fram en attraktiv profil för marknaden som vi sedan placerar på ditt fordon. Istället för att du som företagare ska klura ut vad du vill ha på ditt fordon eller en profilare som inte har kunskap om hur målgruppen svarar på designen i verkligheten, Kanske är det inte telefonnumret som är det viktigaste? Vi tar det från början, till slutprodukt och kan även stötta hela ditt varumärkes profilering. 

- Sedan 2016 -

Det är din resa

vilka vi är

Recma är ett externt huvudkontor som erbjuder företag tjänster inom redovisning, marknadsföring och affärsutveckling,- allt under ett och samma tak.

varför vi finns

 Recma är resultatet av en idé om att låta företagare, entreprenörer och kreatörer fokusera på rätt saker för att bygga hållbara och lönsamma verksamheter i världen.

vem är du

Du är företagare eller blivande företagare med många bollar i luften, höga visioner och starka affärsideer men med alldeles för lite tid.

hur det börjar

Allt börjar med ett förutsättningslöst möte över en kopp kaffe. Välkommen till ditt externa huvudkontor